The Stones - Legian, Bali - Marriott Autograph Collection Hotel Afbeelding The Stones - Legian, Bali - Marriott Autograph Collection Hotel
Hard Rock Hotel Bali ****
Bestemming: Bali - Bali

Hard Rock Hotel Bali

****

Profiteer bij dit hotel van een spabad en een 24-uurs fitnesscentrum.  De 303 geluiddichte kamers beschikken elk over gratis wifi en een 24-uurs roomservice. Het entertainment wordt verzorgd door een ledtelevisie met kabelzenders, terwijl je ook kunt genieten van leuke extraatjes als badjassen en pantoffels.



The Stones - Legian Bali, Marriott's Autograph Collection Hotel ligt aan het strand op het zuidelijke puntje van Legian Beach. Het 5-sterrenhotel beschikt over een groot buitenbad met strandhuisjes, een zonneterras en verticale tuinen. WiFi is gratis in alle ruimtes, inclusief de kamers.

U rijdt in 10 minuten naar de stijlvolle omgeving van Seminyak. Het winkelcentrum Beachwalk ligt op slechts 5 minuten wandelen. Het is mogelijk om gebruik te maken van een ophaaldienst vanaf de internationale luchthaven Ngurah Rai, dit is een ritje van 20 minuten.

De kamers zijn ingericht in aardetinten en hebben grote kamerhoge ramen met uitzicht op de tuin of het zwembad. Elke kamer is voorzien van een espressomachine, een iPod-dock en een flatscreen-tv. De eigen badkamer is uitgerust met een regendouche, een haardroger, slippers en gratis toiletartikelen.

U kunt genieten van ontspannen middagen in de Celestine Spa, trainen in de GAIA Gym of loungen bij het zwembad. The Stones - Legian Bali, Marriott's Autograph Collection Hotel helpt u graag met het regelen van autohuur en een pendeldienst van/naar de luchthaven. Het hotel heeft eveneens een handige wasservice, een businesscentrum en een 24-uursreceptie met bagageopslag. U kunt bij het hotel betalen met UnionPay.

Kinderen zullen genieten in de Kids Club, gratis gedurende de eerste 2 uur. Gasten krijgen verfrissende fruitige ijslolly's bij het inchecken.

Stone Kitchen serveert een verscheidenheid aan internationale delicatessen, The Long Rice Table is gespecialiseerd in de Indonesische keuken, en Big Fish Bar & Grill biedt diverse gegrilde visgerechten. Via roomservice kunt u ook dineren in het comfort van uw kamer.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Kuta.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 8,9 voor een reis voor twee.



Locatie


Hard Rock Hotel Bali 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail