INAYA Putri Bali Afbeelding INAYA Putri Bali
INAYA Putri Bali ****
Bestemming: Bali - Bali

INAYA Putri Bali

****

Nusa Dua









INAYA Putri Bali bevindt zich zowel in de uitgaansbuurt als aan een privéstrand in Nusa Dua. Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Winkelcentrum Bali Collection en Winkelcentrum Beachwalk, terwijl natuurgenieters bij Nusa Dua Beach en Tanjung Benoa van het natuurschoon in de omgeving kunnen genieten. Waterbom Bali en Finns Recreation Club zijn ook zeker het bezoeken waard. Maak van de gelegenheid gebruik om de activiteiten in de omgeving te ontdekken, zoals golfen.



Het Inaya Putri Bali ligt aan het strand van Nusa Dua, op 15 minuten lopen van Bali Collection. Het biedt moderne en elegante accommodatie met gratis WiFi op de kamers De accommodatie heeft een buitenbad.

De goed ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv met Engelse en Chinese satellietzenders, een kluisje voor een laptop, een kledingkast en een zithoek. Ze hebben ook een waterkoker, een bureau en een terras. Inclusief 1 x non-alcoholische minibar. De eigen badkamer is uitgerust met een bad, een haardroger, slippers en gratis toiletartikelen, waaronder een tandheelkundige set. Sommige kamers bieden gemakkelijke toegang tot het zwembad en andere kijken uit op de weelderige tuin. Elke kamer is voorzien van schone handdoeken en beddengoed.

Het restaurant van het hotel is de hele dag door geopend en serveert diverse Indonesische en westerse gerechten.

Inaya Putri Bali beschikt over een 24-uursreceptie met een stomerij- en wasservice. De conciërge zal je graag helpen met bagageopslag en dagtochten kunnen geregeld worden bij de excursiebalie. Er zijn ook vergader- en banketfaciliteiten beschikbaar. Tegen een toeslag kan er vervoer van en naar de luchthaven worden georganiseerd. Verhuur van voertuigen behoort ook tot de mogelijkheden. In het spa- en wellnesscentrum kun je genieten van ontspannende behandelingen.

Het resort bevindt zich op 20 minuten rijden van het Pandawa strand en 25 minuten rijden van de internationale luchthaven Bali Denpasar.



Locatie


INAYA Putri Bali 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail