Munduk Moding Plantation Afbeelding Munduk Moding Plantation
Munduk Moding Plantation
Bestemming: Bali - Bali

Munduk Moding Plantation


Munduk Moding Plantation is in een landelijke omgeving in Gobleg te vinden. Bij Lovina-strand en Tamblingan-meer geniet je van het natuurschoon van de omgeving, terwijl Gedong Kirtya-museum en -bibliotheek en Museum Buleleng hier twee van de culturele hoogtepunten zijn. Maak van de gelegenheid gebruik om de buitenactiviteiten in de omgeving te ontdekken, zoals wandel- en fietsroutes afleggen.



Deze rookvrije villa beschikt naast een restaurant over een buitenzwembad en fitnessfaciliteiten. Gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes, een lokale shuttleservice en een gratis receptie worden ook voorzien. Je vindt er ook een bar/lounge, een poolbar en een koffiebar/café. De 18 individueel gedecoreerde villa's beschikken elk over gratis wifi en een iPod-dock. Geniet van een diep bad en standaard voorzieningen als een balkon, een slaapbank en een lcd-televisie.
Munduk Moding Plantation heeft 18 kamers met een iPod-dock en een dvd-speler. Elke kamer heeft een balkon. Deze kamers zijn individueel gedecoreerd en hebben eenpersoons slaapbank. Elke lcd-televisie van 32 inch heeft satellietzenders. Een koffiezetapparaat/waterkoker en een minibar zijn ook beschikbaar. Elke badkamer is uitgerust met een aparte badkuip en douche met een diep bad, een regendouche. Ook is elke badkamer voorzien van pantoffels, een bidet en gratis toiletartikelen.

In deze villa in Gobleg is wifi gratis. Zakelijke voorzieningen zijn onder meer een bureau, een kluis en gratis lokale gesprekken (hiervoor kunnen beperkingen gelden). Ook heeft elke kamer gratis mineraalwater en een haardroger. Massages in de kamer en een strijkplank/strijkijzer zijn op verzoek beschikbaar. ´s Avonds wordt een turndownservice aangeboden en een huishoudservice is dagelijks beschikbaar.

De locatie beschikt over een buitenzwembad en een spabad. Overige recreatieve voorzieningen zijn onder andere een outdoor tennisbaan en fitnessfaciliteiten.

De onderstaande recreatieve activiteiten vind je ter plaatse of in de directe omgeving. Mogelijk zijn toeslagen van toepassing.



Hotels

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Indonesie




De goedkoopste prijzen voor hotels in Indonesie vindt u hier



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Munduk Moding Plantation 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail