Novotel Bali Ngurah Rai Airport Afbeelding Novotel Bali Ngurah Rai Airport
Novotel Bali Ngurah Rai Airport ****
Bestemming: Bali - Bali

Novotel Bali Ngurah Rai Airport

****

Dit rookvrije hotel beschikt naast een restaurant over een buitenzwembad en 2 bars/lounges. Gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes, een gratis valetparkeerservice en een lokale shuttleservice worden ook voorzien. Je vindt er ook fitnessfaciliteiten, een poolbar en een snackbar/deli. De 206 geluiddichte kamers beschikken elk over gratis wifi en een 24-uurs roomservice. Het entertainment wordt verzorgd door een ledtelevisie met kabelzenders, maar geniet ook van voorzieningen als een minibar en een regendouche.



Novotel Bali Ngurah Rai Airport is gunstig gelegen op de internationale luchthaven Bali Denpasar met directe toegang tot de internationale vertrek- en aankomsthallen. Het hotel ligt in Kuta, op 1,3 km van het Tuban-strand en op 2 km van Waterbom Bali. U kunt genieten van een buitenbad, gratis WiFi in alle ruimtes en een 24-uursreceptie.

De kamers van het Novotel Bali Ngurah Rai Airport zijn uitgerust met airconditioning, een flatscreen-tv en een kluisje. Sommige kamers bevatten een slaapbank en een werkruimte. U vindt ook een een eigen badkamer met een douche en gratis voorzieningen. Voor extra comfort zijn er slippers en badjassen aanwezig.

U kunt trainen in het fitnesscentrum of genieten van een massage in de spa. Tegen een toeslag kunt u gebruikmaken van een wasservice. Het hotel heeft ook vergaderzalen en een functionele zaal voor bijeenkomsten.

Het winkelcentrum Discovery bevindt zich op 2 km van Novotel Bali Ngurah Rai Airport, terwijl de beroemde Tempel Uluwatu ligt op 22 km afstand.



Locatie


Novotel Bali Ngurah Rai Airport 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail