Hilton Bali Resort Afbeelding Hilton Bali Resort
Hilton Bali Resort *****
Bestemming: Bali - Candidasa

Hilton Bali Resort

*****

Profiteer op het plaatselijke strand, ontspan in de volledig uitgeruste spa van Hilton Bali Resort of dineer in een van de 4 restaurants van dit resort.  De 407 geluiddichte kamers bieden gratis wifi, gratis kabelinternet en een 24-uurs roomservice aan. Entertainment wordt verzorgd door een ledtelevisie met kabelzenders en een dvd-speler. Enkele andere aanwezige voorzieningen zijn een balkon of terras en een minibar. De huishoudservice is op verzoek beschikbaar.



Het Hilton Bali Resort bevindt zich in Nusa Dus, op een klif met uitzicht op de Indische Oceaan, en heeft een afgelegen wit zandstrand. Het resort beschikt over 4 onderling verbonden buitenzwembaden, gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid.

De ruime kamers van het Hilton Bali Resort hebben een balkon met uitzicht op de rustgevende tuin of een adembenemend uitzicht op de oceaan. Verder beschikken ze over een flatscreen-tv en thee- en koffiefaciliteiten. Sommige kamers zijn voorzien van een iPod-dock en een dvd-speler.

Het resort organiseert kameelsafari's op een kameel en heeft een Jungle Kids Club. Actieve gasten kunnen gebruikmaken van de fitnessruimte en de tennisbanen. In de spa kunt u terecht voor heerlijke massages. Verder kunt u ontspannen op de ligstoelen en in de privécabana's.

In het Hilton Bali Resort worden onder meer Italiaanse, Balinese, Japanse en Europese gerechten geserveerd. Restaurant The Shore biedt uitstekende vis- en vleesgerechten en kijkt uit over de Indische Oceaan.



Locatie


Hilton Bali Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail