Hotel Sahid Toraja Afbeelding Hotel Sahid Toraja
Hotel Sahid Toraja
Bestemming: Bali - Candidasa

Hotel Sahid Toraja


Je vindt Sahid Toraja in Toraja. Bezoek hier interessante lokale bezienswaardigheden, zoals Londa Burial Caves en Pongtiku Hero Park.



Hotel Sahid Toraja wordt omringd door pijnbomen en ligt op de helling van een berg. Het biedt eenvoudige kamers met een eigen badkamer en is voorzien van een buitenzwembad, een tennisbaan en een excursiebalie.

De kamers zijn voorzien van een bureau, een satelliet-tv en een comfortabele zithoek. Er is ook een koelkast beschikbaar.

Het personeel bij de excursiebalie helpt u graag met het organiseren van uitstapjes naar toeristische bezienswaardigheden. Het Sahid Toraja Hotel organiseert bergwandelactiviteiten en biedt ook een plek waar u kunt joggen. Er is ook een volleybalveld op het terrein. Tegen een toeslag kunt u ook een auto huren.

Het hotel ligt op 1,5 uur rijden van de binnenlandse luchthaven Pongtiku en op 30 minuten van Kete' Kesu (oude graftombe). Het hotel ligt op ongeveer 20 km van Lemo en 25 km van Londa.

Het restaurant Batu Kila is de hele dag geopend en biedt een internationaal menu en lokale specialiteiten. Het ontbijt kan tevens op uw kamer bezorgd worden



Locatie


Hotel Sahid Toraja 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail