Hyatt Regency Bali Afbeelding Hyatt Regency Bali
Hyatt Regency Bali *****
Bestemming: Bali - Candidasa

Hyatt Regency Bali

*****

Dit hotel beschikt naast 2 restaurants over 3 buitenzwembaden en een privéstrand. Gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes en een gratis valetparkeerservice worden ook voorzien. Je vindt er ook een 24-uurs fitnesscentrum, een bar/lounge en een sauna. De 363 kamers beschikken naast leuke extraatjes als badjassen en pantoffels over gratis wifi en een ledtelevisie met kabelzenders. Een balkon, een iPod-dock en een 24-uurs roomservice behoren tot de overige voorzieningen.



Hyatt Regency Bali in Sanur heeft een privéstrand, en wordt omgeven door tropische tuinen. De elegante kamers bieden uitzicht op de tuin of op zee. Dit resort aan het strand heeft ook 3 eetgelegenheden en 3 buitenzwembaden.

Elke kamer is ingericht met houten meubilair en voorzien van moderne voorzieningen, zoals een flatscreen-tv en thee- en koffiefaciliteiten. Het privébalkon of -terras is voorzien van een ligbed. De eigen badkamer is uitgerust met een douche en een haardroger. Sommige kamers bieden toegang tot de lounge.

Gasten kunnen genieten van lokale en internationale favorieten in Omang Omang, zoals visgerechten en vlees van de grill. De Pizzeria aan zee is gespecialiseerd maaltijden uit de Italiaanse keuken, en voor drankjes en live-entertainment kunt u terecht in de ontspannende Piano Lounge.

Het resort heeft uitgebreide wellnessfaciliteiten, waaronder een 24-uursfitnessruimte, een spa en een sauna. Gezinnen kunnen zich vermaken in het zwembad of op het strand. Het vriendelijke personeel bij de receptie helpt u graag met roomservice, een geldwisselservice en dagtochten.

Hyatt Regency Bali ligt op 15 km van de Bali Zoo en op 28 km van Bali Safari en het Marine Park. De golfbaan Bali Beach bevindt zich op 3 km van het resort. De internationale luchthaven Ngurah Rai is op 14 km afstand gevestigd.



Locatie


Hyatt Regency Bali 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail