The Kirana Afbeelding The Kirana
The Kirana ****
Bestemming: Bali - Canggu

The Kirana

****

The Kirana Canggu Hotel ligt vlak bij het strand in Canggu. Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Eat Street en Seminyak-plein, terwijl natuurgenieters bij Batu Bolong Beach en Berawa Beach van het natuurschoon in de omgeving kunnen genieten. Finns Recreation Club en Waterbom Bali mag je zeker niet overslaan. Maak van de gelegenheid gebruik om wateractiviteiten als surfen/boogieboarden en andere activiteiten als golflessen in de omgeving te ontdekken.



The Kirana Hotel Resto & Spa heeft een buitenzwembad en gratis WiFi in heel de accommodatie. Verder biedt het een gratis pendeldienst van/naar Seminyak Square. Het hotel ligt op slechts 10 minuten lopen van de stranden Batubolong en Echo.

De kamers van het hotel zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met een flatscreen-tv met satellietkanalen, een kluisje en een minibar. De eigen badkamer heeft een douche en gratis toiletartikelen.

The Kirana Hotel Resto & Spa ligt op 20 minuten rijden van Tanah Lot en op 45 minuten rijden van de internationale luchthaven Ngurah Rai.

U kunt tegen betaling gemakkelijk uitstapjes, fietsverhuur en een pendeldienst van/naar de luchthaven regelen via het hotel. Verder is er ook een 24-uursreceptie en roomservice.

Het Kirana Restaurant serveert Indonesische specialiteiten en internationale gerechten in het hotel.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Canggu.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Indonesie


De goedkoopste prijzen voor hotels in Indonesie vindt u hier



The Kirana 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail