Jimbaran Puri Bali Afbeelding Jimbaran Puri Bali
Jimbaran Puri Bali *****
Bestemming: Bali - JIMBARAN

Jimbaran Puri Bali

*****

imbaran Puri, A Belmond Hotel, Bali bevindt zich zowel vlak bij de luchthaven als aan het strand in Jimbaran. Shopaholics kunnen hun hart ophalen bij Samasta Lifestyle Village en Benoa-plein, terwijl natuurliefhebbers bij Jimbaran Beach en Cultureel Park Garuda Wisnu Kencana van het natuurschoon in de omgeving kunnen genieten. Ben je op reis met je kinderen? Dan mag je Jenggala-fabriek absoluut niet missen. Verken de activiteiten in de omgeving, zoals golflessen, duiken en golfen.



Jimbaran Puri Bali

Jimbaran Puri ligt temidden van tropische tuinen, en beschikt over ruime huisjes en villas in Balinese stijl, met ommuurde terrassen en badkamers (sommige in de buitenlucht). U vindt er een buitenzwembad, 3 eetgelegenheden en een strand-spa. Nelayan Restaurant is geopend voor lunch en diner, en serveert zeevruchten en de Franse mediterrane gerechten. U kunt aan het strand dineren. Tunjung Cafe biedt een Amerikaans ontbijtbuffet. s Avonds kunt u er genieten van Indonesische specialiteiten. Lichte snacks en drankjes zijn verkrijgbaar bij Puri Bar. Jimbaran Puri Bali biedt verhuur van transportmiddelen, en tevens roomservice. U heeft gratis WiFi in de openbare ruimtes, en kunt gratis parkeren op het terrein.

Ligging

Jimbaran Puri Bali ligt aan de baai van Jimbaran, op 15 minuten rijden van Kuta en Nusa Dua en 10 minuten rijden van de internationale luchthaven Ngurah Rai.

Faciliteiten

  • Buiten: Buitenzwembad (hele jaar), Tuin, Terras
  • Activiteiten: Golfbaan (binnen 3 km), Kanovaren, Fietsen, Wellnesscentrum, Massage, Fietsverhuur, Bibliotheek
  • Eten & Drinken: Restaurant, Bar
  • Internet: Gratis! WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes.
  • Parkeren: Gratis! Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.
  • Diensten: Roomservice, Autoverhuur, 24-uursreceptie, Valutawissel, Excursiebalie, Bagageopslag, Conciergeservice, Persoonlijk in- en uitchecken, Kinderopvang, Wasserij, Stomerij, Businesscentrum, Cadeauwinkel
  • Algemeen: Kranten, Kluisje, Winkels ter plaatse, Rookvrije kamers, Anti-allergene kamer, Airconditioning
  • Gesproken talen: Indonesisch , Engels

Kamers

De zelfstandige accommodatie van het Jimbaran heeft rieten daken een groot marmeren of stenen ligbad, en dubbele wastafel. Voor modern comfort zijn er onder andere een flatscreentelevisie en een dvd-speler aanwezig. Sommige huisjes hebben prive-zwembaden.

  • Suite Huisje met Uitzicht op de Tuin
  • Suite in een Huisje met Zwembad en Uitzicht op de Tuin

  • Deluxe Zwembadvilla met 1 Slaapkamer

Voorwaarden

  • Inchecken: 14:00 - 00:00 uur
  • Uitchecken: 11:00 - 12:00 uur
  • Kinderen en extra bedden: Gratis! Voor kinderen tot 6 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden. Gratis! Voor kinderen tot 2 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht voor het gebruik van babybedjes. Voor oudere kinderen of volwassenen geldt een toeslag van IDR 580812 per persoon per nacht voor het gebruik van extra bedden. Maximum aantal extra bedden / babybedjes in een kamer: 1. Beschikbaarheid van een extra bed of babybedje is altijd op aanvraag.
  • Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Indonesie


De goedkoopste prijzen voor hotels in Indonesie vindt u hier



Jimbaran Puri Bali 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail