Prama Sanur Beach Bali Afbeelding Prama Sanur Beach Bali
Prama Sanur Beach Bali *****
Bestemming: Bali - Sanur

Prama Sanur Beach Bali

*****


10 Dagen

Profiteer bij Prama Sanur Beach Bali van het privé witte zandstrand, geniet van de volledig uitgeruste spa en dineer in een van de 3 restaurants van dit hotel.  De 428 kamers beschikken elk over een balkon, 24-uurs roomservice en een televisie met kabelzenders. Een minibar, een koffiezetapparaat/waterkoker en gratis mineraalwater zijn enkele van de overige voorzieningen.



Prama Sanur Beach Bali ligt direct aan het zandstrand van Sanur en beschikt over 2 buitenzwembaden, tennisbanen en 24-uursroomservice. Het wordt omringd door 6 hectare tropische tuinen en beschikt ook over spadiensten en een fitnesscentrum. Er is gratis WiFi in alle ruimtes van het hotel.

De ruime kamers van het Prama Sanur Beach Bali zijn voorzien van airconditioning, een parketvloer en moderne gemakken, zoals satelliet-tv en een kluisje. Verder beschikken ze ove een eigen balkon, een minibar en een eigen badkamer.

Prama Sanur Beach Bali ligt op 15 minuten rijden van Denpasar en op 25 minuten rijden van de luchthaven Ngurah Rai. U kunt er gratis parkeren.

Op het strand kunt u watersportactiviteiten beoefenen. Het hotel heeft ook beachvolleybalvelden en een kinderclub.

Restaurant Tirta serveert internationale favorieten en gegrilde visgerechten aan het zwembad. Andere eetgelegenheden zijn Basilico Italian Pavilion & Bar, Lada Restaurant en Bamboo Beach Bar.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Sanur.



Locatie


Prama Sanur Beach Bali 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail