Kamandalu Resort en Spa Afbeelding Kamandalu Resort en Spa
Kamandalu Resort en Spa *****
Bestemming: Bali - Ubud

Kamandalu Resort en Spa

*****

Dit prachtige 5* resort ligt aan een rivier, tussen de rijstvelden dicht bij Apenbos Ubud en Goa Gajah. Het resort beschikt over faciliteiten zoals restaurants, zwembad en een spa. Het personeel is gastvrij en zal ervoor zorgen dat u zich hier helemaal thuis voelt.

Hotel o.b.v. Logies



Kamandalu Resort & Spa

Dit prachtige 5* resort ligt aan een rivier, tussen de rijstvelden dicht bij Apenbos Ubud en Goa Gajah. Het resort beschikt over verschillende faciliteiten zoals restaurants, zwembad en een spa. Het gastvrije personeel heet u welkom!

Ligging

Het resort is gelegen in de heuvels dicht bij Ubud tussen de prachtige rijstterrassen.

Faciliteiten

Het resort beschikt over verschillende restaurants; het Petulu Restaurant (Aziatische keuken) maar ook westerse gerechten worden geserveerd. Voor een lunch met een uitzicht over de vallei en rijstvelden kunt u terecht bij het Cempaka Kafe. Een heerlijke cocktail kunt u drinken in de Kodo Klub of bij de swim-up bar, hier kunt tevens terecht voor snacks. U kunt er ook voor kiezen om in uw eigen villa te dineren.

Kamandalu Resort & Spa beschikt over een groot zwembad met swim-up bar en een kinderzwembad. Tevens beschikt het resort over een tennisbaan. U kunt ook gebruik maken van de Kamandalu Spa met o.a een jacuzzi, sauna en schoonheidssalon. Daarnaast heeft het resort een vergaderzaal, een winkeltje met lokale kunst, oppasservice, autoverhuur en een tourdesk.

Vlakbij het resort zijn diverse activiteiten mogelijk zoals golfen, raften, kanoen, surfen, duiken en fietsen.

Ook biedt het hotel een optionele Tour Balinees koken. Tijdens deze cursus leert u in een halve dag drie traditionele Balinese gerechten te bereiden, die u na afloop zelf mag proeven. Dit is ter plaatse te boeken via de receptie.

Kamer

De villa's ogen traditioneel Balinees en passen goed in de natuurlijke omgeving. Elke villa heeft een uniek design en beschikt over een badkamer met bad, een prive binnenplaats met douche, IDD telefoon, muzieksysteem, kluisje, minibar, koffie- en theezet faciliteiten, satelliet tv en fohn.

De Ubud Chalet kijkt uit over de rijstvelden. De Garden Villa kijkt uit over Ubuds groene vallei en beschikt naast de vele faciliteiten over een dagbed. De Pool Villa heeft daarnaast een prive zwembad.

Verzorging



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Indonesie




De goedkoopste prijzen voor hotels in Indonesie vindt u hier



Kamandalu Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail