MY Mermaid I Afbeelding MY Mermaid I
MY Mermaid I ****
Bestemming: Duikvakantie Indonesie - Liveaboard Indonesie

MY Mermaid I

****



Rijke verscheidenheid

Het op drie na dichtstbevolkte land ter wereld is als 100 landen samengesmolten tot één: een caleidoscoop van een natie die zich over een lengte van 5000 km langs de evenaar uitstrekt. Indonesië is een land van zoveel culturen, volkeren, dieren, gewoonten, planten, bezienswaardigheden, kunst en voedsel dat het homogenisering tart.

De mensen zijn net zo radicaal verschillend van elkaar als de verscheidenheid aan landschappen die u zult zien, met elk eiland een unieke mix. In de loop der tijd hebben zich diepe en rijke culturen ontwikkeld, van de mysteries van de spirituele Balinezen tot het oude animistische geloofssysteem van het Asmat-volk van Papoea.


Stranden & Vulkanen

Als u Indonesië doorkruist, ziet u een prachtig, dramatisch landschap, zo divers als waar ook ter wereld. De grillig begroeide kustlijn van Sulawesi omvat witte zandstranden en duikplekken, terwijl Sumatra wordt gekenmerkt door een legioen van bijna 100 vulkanen die in de verte oprukken en waarvan er verschillende op elk moment kunnen uitbarsten.

De stranden van Bali zijn legendarisch, maar u hoeft niet ver te reizen om nog mooiere en minder toeristische zandstranden te vinden in Nusa Tenggara. De Banda eilanden in Maluku, Derawan in Kalimantan en Pulau Weh bij Sumatra bieden ook allemaal prachtige stranden.


Verbazingwekkend spektakel

Dramatische bezienswaardigheden zijn de norm. Er is het sublieme: een orang-oetan die in een boom ligt te luieren. Het kunstzinnige: een Balinese danser die precieze bewegingen uitvoert die een robot onhandig zouden doen lijken. Het idyllische: een verlaten strook van verblindend wit zand op Sumbawa. Het verbazingwekkende: de drukte in een blits winkelcentrum in Jakarta. Het intrigerende: verhalen over de verdraaide geschiedenis van de prachtige Banda-eilanden. Hartveroverend: de onheilspellende dreiging van een Komodovaraan. Het vernederende: een vrouw die dubbel gebogen ligt met een lading brandhout op Sumatra. Het verrukkelijke: een restaurant in het zuiden van Bali. Het schokkende: de begrafenisceremonies van Tana Toraja. Het plechtige: de serene pracht van de Borobudur.


Groot avontuur

Dit bedwelmende land biedt een aantal van de laatste grote avonturen op aarde. Zittend in de open deur van een trein die over Java raast, uitkijkend over een lege zee terwijl u op een schip naar de Kei-eilanden vaart, achterop een scooter hangen op Flores, de mysterieuze hoek van een oud dorp in West-Timor omzeilen of gewoon door de wildernis trekken waarvan u zeker weet dat niemand die ooit eerder heeft gezien.

Het mooie van avontuur in Indonesië is dat het gebeurt wanneer je het het minst verwacht. Een orang-oetan die door de bomen slingert? Surfen op afgelegen eilanden? Ja en ja.



Hotels

De goedkoopste prijzen voor hotels in Indonesie vindt u hier



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Indonesie



MY Mermaid I 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail