Fairfield by Marriott Surabaya Afbeelding Fairfield by Marriott Surabaya
Fairfield by Marriott Surabaya ****
Bestemming: Java - JAKARTA

Fairfield by Marriott Surabaya

****

Fairfield by Marriott Surabaya




Dit rookvrije hotel beschikt naast een restaurant over een buitenzwembad en een healthclub. Gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes en gratis parkeerplaatsen worden ook voorzien. Een koffiebar/café, een snackbar/deli en een valetparkeerservice zijn enkele van de overige voorzieningen. De 270 geluiddichte kamers beschikken elk over gratis wifi en een 24-uurs roomservice. Het entertainment wordt verzorgd door een ledtelevisie met kabelzenders, terwijl een koelkast en een koffie/theemaker zijn voorzien voor je gemak.



Fairfield by Marriott Surabaya ligt in Surabaya, op 4,4 km van het Sharp Bamboo Monument en op 5 km van het Submarine Monument. U kunt genieten van heerlijke massages in het spacentrum of dineren in het restaurant van het hotel.

Elke kamer beschikt over een flatscreen-tv en een kluisje. Sommige accommodaties hebben een zithoek waar u na een drukke dag kunt ontspannen. De kamers hebben een eigen badkamer met een bad of een douche. Voor extra comfort worden er slippers en gratis toiletartikelen verstrekt.

Het hotel heeft een 24-uursreceptie en het personeel kan u helpen met een wasservice en een ticketservice. Andere faciliteiten zijn een fitnesscentrum, een kleine supermarkt en vergader- en banketfaciliteiten.

Red Bridge Surabaya ligt op 7 km van Fairfield by Marriott Surabaya en de Ampel-moskee ligt op 8 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven Juanda, op 13 km van Fairfield by Marriott Surabaya.



Hotels

Slaapkamer

Airconditioning
Beddengoed
Kussenkeuzemenu
Extra bedden (toeslag)

Badkamer

Haardroger
Handdoeken

Entertainment

40-inch ledtelevisie
Kabelzenders
Eten en drinken

Koffiezetapparaat/waterkoker

Gratis mineraalwater
Koelkast

Overig

Bureau
Gratis kranten
Strijkplank/strijkijzer (op verzoek)
Telefoon
Kluisje
Geluiddichte muren

Locatie


Overige Informatie

Optionele extra's

De accommodatie brengt de volgende toeslagen en borgsommen in rekening tijdens de serviceverlening, het in- of uitchecken.

Toeslag voor ontbijtbuffet: ca. IDR 130000 per persoon
Valetparkeerkosten: IDR 50000 per nacht
Toeslag voor extra bed: IDR 350000.0 per dag
Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen.

Algemene info

Afhankelijk van het accommodatiebeleid kan voor extra personen een toeslag in rekening worden gebracht.
Bij het inchecken dien je mogelijk een erkend identiteitsbewijs met foto en een creditcard, pinpas of borgsom in contanten te verstrekken voor incidentele kosten.
Speciale verzoeken worden onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het inchecken ingewilligd. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Speciale verzoeken kunnen niet worden gegarandeerd.
Deze accommodatie accepteert creditcards, pinpassen en contante betalingen.
Overige info
Je dient vooraf te reserveren voor massagebehandelingen en spabehandelingen. Reserveringen kun je voor aankomst maken als je contact opneemt met de accommodatie via de gegevens in de boekingsbevestiging.

 Fairfield by Marriott Surabaya 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail