Novotel Lombok Resort and Villas Afbeelding Novotel Lombok Resort and Villas
Novotel Lombok Resort and Villas ****
Bestemming: Lombok - Senggigi

Novotel Lombok Resort and Villas

****

Profiteer van het eigen witte zandstrand van Novotel Lombok Resort and Villas, of ontspan aan een van de 3 buitenzwembaden van dit hotel.  De 102 kamers beschikken naast leuke extraatjes als badjassen en pantoffels over gratis wifi en een lcd-televisie met satellietzenders. Een 24-uurs roomservice, een minibar en een koffiezetapparaat/waterkoker zijn enkele van de overige voorzieningen.



Novotel Lombok Resort & Villas ligt in Zuid-Lombok en biedt uitzicht op de witte stranden en turqoise baai van Kuta Beach. Het biedt traditionele architectuur met modern comfort en beschikt over 3 buitenbaden, een privéstrand en 2 restaurants.

De kamers zijn ingericht met lokale materialen en modern meubilair. Ze zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, een kluisje en een minibar. De eigen badkamers hebben douchefaciliteiten.

Novotel Lombok Resort & Villas wordt omgeven door tropische tuinen en ligt op 20 minuten rijden van de internationale luchthaven Lombok.

Gasten kunnen ontspannen met een massage in de spa of aan het strand, terwijl de kinderen in de kinderclub worden vermaakt. Watersportactiviteiten zoals duiken en kajakken zijn ook beschikbaar tegen een toeslag. Culturele uitstapjes en bezoeken aan het strand kunnen gratis geregeld worden. Er zijn ook een scala aan activiteiten en gasten kunnen tafelvoetballen, darten, tafeltennissen en fietsen lenen van de accommodatie.

Restaurant Spice Market verzorgt dagelijks een ontbijt- en dinerbuffet. Voor entertainment en hartige gerechten kunt u terecht in Fun @ Cool Restaurant. Lichte drankjes en snacks zijn verkrijgbaar bij de 2 bars van de accommodatie.



Locatie


Novotel Lombok Resort and Villas 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail