Pool Villa Club Senggigi Beach Lombok
Bestemming: Lombok - Senggigi

Pool Villa Club Senggigi Beach Lombok


Profiteer op het plaatselijke strand, ontspan in de volledig uitgeruste spa van Pool Villa Club Senggigi Beach Lombok of dineer in een van de 3 restaurants van dit hotel.  De 16 kamers beschikken elk over leuke extraatjes als badjassen en pantoffels, samen met gemakken als een koelkast en een koffie/theemaker. Gratis wifi en een balkon zijn standaard beschikbaar, net als een ledtelevisie met kabelzenders.



Dit resort maakt deel uit van het Senggigi Beach Hotel en biedt uitzicht op de Straat van Lombok. De luxe villa's hebben toegang tot een privéstrand. Het resort biedt een 24-uursreceptie. Daarnaast biedt de accommodatie tegen een toeslag een ophaaldienst vanaf de luchthaven.

De ruime villa's zijn ingericht met designmeubilair, exotische stoffen en Indonesisch houtsnijwerk. Overal is gebruik gemaakt van koele, crèmekleurige marmeren elementen. De villa's zijn ook uitgerust met een eigen zonneterras, een hot tub en een badkamer.

U kunt genieten van een breed scala aan Italiaanse, Franse en Indonesische gerechten in het restaurant dat 24 uur per dag geopend is.

Pool Villa Club Lombok biedt ook een verscheidenheid aan traditionele Indonesische massages en lichaamsbehandelingen in de exclusieve Aero Spa.



Locatie



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail