Aston Resort en Spa Afbeelding Aston Resort en Spa
Aston Resort en Spa *****
Bestemming: Strandvakantie - Bali

Aston Resort en Spa

*****

Het Aston Resort & Spa ligt aan een ongerept privestrand en biedt goed ingerichte kamers en hartelijke Balinese gastvrijheid. Het beschikt over een lagunezwembad, fitnessfaciliteiten en vijf eetgelegenheden. Hotel o.b.v. Logies ontbijtHet Aston Resort & Spa ligt aan een ongerept privestrand en biedt goed ingerichte kamers en hartelijke Balinese gastvrijheid. Het beschikt over een lagunezwembad, fitnessfaciliteiten en vijf eetgelegenheden.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Aston Resort & Spa

Het Aston Resort & Spa ligt aan een ongerept privestrand en biedt goed ingerichte kamers en hartelijke Balinese gastvrijheid. Het beschikt over een lagunezwembad, fitnessfaciliteiten en vijf eetgelegenheden.

Ligging

Nusa Dua is een moderne badplaats in het zuiden van Bali op het schiereiland Bukit Badung. De badplaats ligt in het oosten van het schiereiland. In Nusa Dua kan worden gegolft, gedoken en gesnorkeld. Het Aston Bali Beach Resort & Spa ligt op ca. vijf minuten rijden van het stadscentrum van Nusa Dua.

Faciliteiten

U kunt verschillende watersporten doen, zoals snorkelen en duiken in het heldere water bij het schiereiland Benoa. Het Aston Bali heeft ook een jacuzzi en een sauna. U begint de dag goed met een stevig ontbijtbuffet in Cafe Melasti, met uitzicht op de tropische omgeving en de oceaan. Tot de dineermogelijkheden behoren Italiaanse, Aziatische en internationale gerechten.

Kamers

De grote kamers van het Aston Resort & Spa bevinden zich te midden van een tropische omgeving en zijn voorzien van klassieke houten meubels en warme tinten rood en bruin. Ze hebben ook een eigen balkon en een ruime badkamer met ligbad.

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies ontbijt.

Reisduur

  • 10 dagen
  • 15 dagen

Vluchtinformatie

Luchtvaartmaatschappijen stellen een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar. Hierdoor kan het incidenteel voor komen, dat bij boeking de klasse waarop de reis gecalculeerd is, niet meer beschikbaar is. Met uw toestemming zal naar alternatieve boekingklassen en/of maatschappijen gekeken worden, waarbij de additionele kosten zullen worden doorberekend.

Visum

Voor Nederlandse paspoorthouders is een visum voor Indonesie verplicht. U kunt het visum bij aankomst in Indonesie aanschaffen op een van de internationale luchthavens. De kosten bedragen ca. 25 USD/20 EURO voor een visum tot 30 dagen. Deze kosten dienen contant betaald te worden. Het Visum On Arrival kan ter plaatse eenmalig worden verlengd voor een periode van maximaal 30 dagen. Wilt u langer verblijven, moet een apart visum worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Indonesie


De goedkoopste prijzen voor hotels in Indonesie vindt u hier



Aston Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail