Legian Beach Hotel Afbeelding Legian Beach Hotel
Legian Beach Hotel
Bestemming: Strandvakantie - Bali

Legian Beach Hotel


Het Legian Beach Hotel heeft 4 sterren en ligt aan het strand. Het heeft een groot zwembad, tennisbanen en verschillende recreatiemogelijkheden. Het beschikt daarnaast over vier eetgelegenheden en mooie kamers met een eigen balkon.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Legian Beach Hotel

Het Legian Beach Hotel heeft 4 sterren en ligt aan het strand. Het heeft een groot zwembad, tennisbanen en verschillende recreatiemogelijkheden. Het beschikt daarnaast over vier eetgelegenheden en mooie kamers met een eigen balkon.

Ligging

Legian is een stad aan het strand in Zuid-Bali, gelegen ten noorden van Kuta en ten zuiden van Seminyak. Legian biedt gemakkelijke toegang tot winkels en bars. Het noordelijke deel van Legian grenst aan Seminyak, hier kunt u ontsnappen uit de drukte en het vindt u een populaire surf strand. Het Legian Beach Hotel ligt op een korte wandeling van de beroemde uitgaans- en eetgelegenheden van Legian. Ku De Ta ligt ca. 1,2 km verderop, en in ca. 15 minuten rijdt u naar de internationale luchthaven Ngurah Rai.

Faciliteiten

Het Indonesisch restaurant van het Legian Beach Hotel biedt een uitstekende maaltijd op het strand. Ginos Pasta & Pizza Corner biedt de mogelijkheid buiten te genieten van heerlijke mediterrane gerechten. Dan is er nog de Ole Ocean View Patio bij het zwembad, waar oungemuziek te horen is. Bij het Legian Beach Hotel kunt u aan wateractiviteiten zoals windsurfen en duiken deelnemen. Na een luie dag aan het zwembad is er gelegenheid voor een ontspannende massage.

Kamers

De kamers bieden uitzicht op de tropische tuinen en hebben een eigen terras en een flatscreen-tv. De kamers zijn mooi ingericht. Ze beschikken over verschillende faciliteiten, zoals een minibar, een televisie en airconditioning. Tevens is iedere kamer voorzien van een eigen badkamer met een ligbad en de nodige toiletartikelen.

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies ontbijt.

Reisduur

  • 10 dagen
  • 15 dagen

Vluchtinformatie

Luchtvaartmaatschappijen stellen een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar. Hierdoor kan het incidenteel voor komen, dat bij boeking de klasse waarop de reis gecalculeerd is, niet meer beschikbaar is. Met uw toestemming zal naar alternatieve boekingklassen en/of maatschappijen gekeken worden, waarbij de additionele kosten zullen worden doorberekend.

Visum

Voor Nederlandse paspoorthouders is een visum voor Indonesie verplicht. U kunt het visum bij aankomst in Indonesie aanschaffen op een van de internationale luchthavens. De kosten bedragen ca. 25 USD/20 EURO voor een visum tot 30 dagen. Deze kosten dienen contant betaald te worden. Het Visum On Arrival kan ter plaatse eenmalig worden verlengd voor een periode van maximaal 30 dagen. Wilt u langer verblijven, moet een apart visum worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie

Zoek hier de goedkoopste vluchten naar Indonesie


De goedkoopste prijzen voor hotels in Indonesie vindt u hier



Legian Beach Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail