Luce Dalma Resort en Spa Afbeelding Luce Dalma Resort en Spa
Luce Dalma Resort en Spa
Bestemming: Strandvakantie - Lombok

Luce Dalma Resort en Spa


Het Luce dAlma Resort & Spa ligt op Gili Trawangan, op slechts 500 meter van het strand. In ca. twee minuten fietst u naar een privestrand, dat beschikt over ligstoelen, parasols en een bar. Het resort heeft ook een buitenzwembad en biedt gratis WiFi.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



*Luce dAlma Resort & Spa wordt aangeboden als verlenging op de Bali Strandvakantie. Prijzen zijn inclusief vlucht Denpasar - Lombok v.v., transfer luchthaven - hotel v.v. en op basis van logies ontbijt.*

Luce Dalma Resort & Spa

Het Luce dAlma Resort & Spa ligt op Gili Trawangan, op slechts 500 meter van het strand. In ca. twee minuten fietst u naar een privestrand, dat beschikt over ligstoelen, parasols en een bar. Het resort heeft ook een buitenzwembad en biedt gratis WiFi.

Ligging

Autos of motoren zijn niet toegestaan op het eiland Gili Trawangan. Villa Almarik ligt op een korte afstand van een gebied vol leven met bars en restaurants waar u kunt de hele nacht dansen of gewoon genieten van het prachtige uitzicht op de bergen en de zee als de zon ondergaat en de hemel oplicht met sterren.

Faciliteiten

In het Resort kunt u genieten van een ontspannende lichaamsmassage in de spa of tot rust komen in de sauna. Het hotel biedt ook verschillende activiteiten, zoals windsurfen en snorkelen. Er is tevens een fitnessruimte en u kunt bij het resort fietsen huren. Het restaurant serveert een heerlijke Indonesische en internationale gerechten.

Kamers

De mooie huisjes van het Luce dAlma zijn voorzien van een moderne Balinese inrichting, een woonkamer en een patio met directe toegang tot het zwembad. Elke kamer is uitgerust met een flatscreentelevisie, dvd-speler en een badkamer met een ligbad en douche.

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies ontbijt.

Reisduur

  • 5 dagen

Vluchtinformatie

Luchtvaartmaatschappijen stellen een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar. Hierdoor kan het incidenteel voor komen, dat bij boeking de klasse waarop de reis gecalculeerd is, niet meer beschikbaar is. Met uw toestemming zal naar alternatieve boekingklassen en/of maatschappijen gekeken worden, waarbij de additionele kosten zullen worden doorberekend.

Visum

Voor Nederlandse paspoorthouders is een visum voor Indonesie verplicht. U kunt het visum bij aankomst in Indonesie aanschaffen op een van de internationale luchthavens. De kosten bedragen ca. 25 USD/20 EURO voor een visum tot 30 dagen. Deze kosten dienen contant betaald te worden. Het Visum On Arrival kan ter plaatse eenmalig worden verlengd voor een periode van maximaal 30 dagen. Wilt u langer verblijven, moet een apart visum worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade.



Hotels

Vind hier aanbiedingen voor Luce Dalma Resort en Spa



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie

Goedkope vliegtickets naar Indonesie



Luce Dalma Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail