Four Points by Sheraton Medan Afbeelding Four Points by Sheraton Medan
Four Points by Sheraton Medan ****
Bestemming: Sumatra - Medan

Four Points by Sheraton Medan

****


Four Points by Sheraton Medan



Dit rookvrije hotel beschikt naast een volledig uitgeruste spa over een restaurant en een buitenzwembad. Gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes en een gratis receptie worden ook voorzien. Je vindt er ook een 24-uurs fitnesscentrum, een bar/lounge en een koffiebar/café. De 220 kamers beschikken naast gemakken als een koelkast en een koffie/theemaker over gratis wifi en een ledtelevisie met kabelzenders. Een 24-uurs roomservice, een minibar en gratis mineraalwater zijn enkele van de overige voorzieningen.



Four Points by Sheraton Medan ligt op 5 minuten rijden van Medan Plaza en biedt een restaurant en een spa- en wellnesscentrum. Er is gratis WiFi in de hele accommodatie en u kunt ontspannende massages op de kamer boeken.

De kamers zijn voorzien van grote ramen en ingericht in bruine tinten. Ze hebben een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een flatscreen-tv. De privébadkamers zijn voorzien van een haardroger en gratis toiletartikelen.

In het Carnelian Restaurant kunt u genieten van westerse en Aziatische gerechten.

Het Four Points by Sheraton Medan ligt op 10 minuten rijden van het zakelijke district van de stad en op 15 minuten rijden van winkelcentrum Cambridge Mall. Met de auto is het 90 minuten rijden naar de internationale luchthaven Kuala Namu. U kunt gratis parkeren bij de accommodatie.



Locatie


Overige Informatie

Belangrijke informatie

Optional extra's

De accommodatie brengt de volgende toeslagen en borgsommen in rekening tijdens de serviceverlening, het in- of uitchecken.

  • Toeslag voor babybed: IDR 350000.0 per verblijf
  • Toeslag voor extra bed: IDR 350000.0 per verblijf

Deze lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk excl. btw en kunnen wijzigen. 

Algemene info

Afhankelijk van het accommodatiebeleid kan voor extra personen een toeslag in rekening worden gebracht.
Bij het inchecken dien je mogelijk een erkend identiteitsbewijs met foto en een creditcard, pinpas of borgsom in contanten te verstrekken voor incidentele kosten.
Speciale verzoeken worden onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het inchecken ingewilligd. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Speciale verzoeken kunnen niet worden gegarandeerd.
Ter plaatse parkeren is niet mogelijk.
Deze accommodatie accepteert creditcards, pinpassen en contante betalingen.

Overige info

In deze accommodatie zijn huisdieren, waaronder geleidehonden, niet toegestaan.


Four Points by Sheraton Medan 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail